Gas jem og fix

Universalgas 450 g – Grillexpert – Jem & Fix

Universalgas 450 g – Grillexpert | jem & fix

Fjern ukrudtet på en miljørigtig og billig måde med en ukrudtsbrænder fra jem & fix. Se udvalget og køb online i jem & fix.

Universalgas med 450 gram til gasbrænder, ukrudtsbrænder m.m., hvor det er smart med en lille gasdåse, som er let at tage med. Køb gas til udeliv hos jem & fix.

Ukrudtsbrændere og gas – se udvalget i jem & fix

Gasdåse med 220 gram gas. Denne gasdåse indeholder et miks af butan- og propangas. Der er 220 gram i dåsen. Vær opmærksom på, at dette produkt er faremærket …

Fjern ukrudtet på en miljørigtig og billig måde med en ukrudtsbrænder fra jem & fix. Se udvalget og køb online i jem & fix

Gasdåse 220 gram – Jem & Fix

Gasdåse 220 gram | jem & fix

Gasdåsen er med tryk/stop ventil. Den indeholder en gasblanding, der består af 80% butan og 20% propan. Der er 400 ml / 190 gram i dåsen.

Gasdåse med et miks af butan- og propangas. Indeholder 220 gram. Køb gas hos jem & fix.

Gasdåse 400 ml – 190 g – Jem & Fix

Gasdåse 400 ml – 190 g | jem & fix

Garden universalgas på 330 gram/600 ml; Kan bruges til mange forskellige formål fx til ukrudtsbrændere, grillstartere, gasbrændere mm.

Gasdåse til brug med blæselampe. Gasdåsen er punkterbar og med tryk/stop ventil. Den indeholder 400 ml / 190 gram. Køb den hos jem & fix.

Garden universalgas 600 ml / 330 gram – Jem & Fix

Garden universalgas 600 ml / 330 gram | jem & fix

Gas- & petroleumsovne. Kniber det med at holde varmen i værkstedet, udestuen, atelieret eller kolonihavehuset? Så er en gasovn eller en petroleumsovn en nem og …

Garden universalgas til brug i ukrudtsbrændere, grillstartere, gasbrændere mm. Indeholder 600 ml/330 gram

Gas- & kammerovne | køb i jem & fix

Gas- & kammerovne – – find alt hvad du skal bruge her. Faste lave priser på vores sortiment og mulighed for at købe online her.

Gasblæselampe med piezo tænding – Garden – Jem & Fix

Gasblæselampe med piezo tænding – Garden | jem & fix

Gasblæser med nem betjening til små reparationsopgaver. Den har en effekt op til 1,3 kW, og den kan nå op på 1300°C i brug. Leveres ekskl. punkterbar gasdåse. Køb her hos jem & fix.

Gasgrill – se vores prisvenlige sortiment her – Jem & Fix

Gasgrill – se vores prisvenlige sortiment her| jem & fix

På jagt efter en ny gasgrill? Prøv en fix lille bordmodel eller en stor grill med stativ og flere brændere.Er du en ægte grillentusiast, der bruger din grill hver dag vejret tillader det? Så bør du overveje at investere i en gasgrill. Køb online her hos jem & fix.

Camping gaskogeblus – Garden – Jem & Fix

Keywords: gas jem og fix, jem og fix gas, jem og fix gas til grill