Søndervig bowling restaurant

Beachbowl i Søndervig: Velkommen

Velkommen – Beachbowl i Søndervig

Lodbergsvej 36, Søndervig 6950 Ringkøbing. Tlf. 97 33 89 00. Email: beachbowl@gmail.com. Hjemmeside: www.beachbowl.dk/restaurant.net …

Beach Bowl – Søndervig.dk

Beach Bowl – Bowling og restaurant er lukket – Søndervig.dk

Beach Bowl Restaurant og Steakhouse i Søndervig byder på veltilberedt mad eller en hurtig frokost for hele familien. Menukortet byder på en bred vifte af …

Beach Bowl Restaurant, Ringkøbing – Tripadvisor

Beach Bowl Restaurant, Ringkøbing – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Beach Bowl A/S, Søndervig, Ringkobing, Denmark. 1645 likes · 4975 were here. Med vores central beliggenhed midt i den skønne badeby, Søndervig, har…

Beach Bowl Restaurant, Ringkøbing: Se 74 objektive anmeldelser af Beach Bowl Restaurant, som har fået 3,5 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 18 af 34 restauranter i Ringkøbing.

Beach Bowl Restaurant og Steakhouse i Søndervig

I Lalandia i Søndervig finder I forskellige restauranter med alle familiens favoritter. Se det store udvalg og menukortene her.

Beach Bowl – Bowling og Steakhouse – Discover Denmark

Beach Bowl – Bowling og Steakhouse | Planlæg dit besøg i Ringkøbing med Discover Denmark

7. mar. 2022 — Der var lagt op til en forrygende sæson efter de seneste corona-nedlukninger for ejerne af Beach Bowl i Søndervig. Men det satte sidste uges …

VIGTIGT! INFO om CoronaVirus

Grundet risiko for corona-virus har vi på Beach Bowl valgt at lukke vores fitnesscenter og legeland helt ned.
Vi har valgt at holde vores bowlingcenter åbent, men vi opfordrer alligevel alle til respektere regeringens henstilling til, at der ikke er for mange mennesker samlet i centret på èn gang.

Vi har valgt at lukke hver anden bane, så folk ikke kommer til at stå for tæt. Vi har sat ekstra spritdispensere op ved banerne og opfordrer alle til at spritte kuglerne af efter brug.
I vores restaurant har vi halveret antallet af pladserne ved at sætte bordene  længere fra hinanden, og vi har valgt at lukke ned for salatbaren.  

Derudover følger vi anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen med bl.a. god håndhygiejne for at undgå smittefare.
Pas på jer selv og hinanden. 

~~~~~~

Meget få steder i Vestjylland finder I så mange aktiviteter for både børn, unge og ældre samlet på et sted, som I gør på Beach Bowl i Søndervig. 

Her kan I bowle, lade de små boltre sig i legelandet, prøve kræfter med den imponerende superjumper, spise store bøffer, nyde en iskold fadøl og meget, meget mere. 

Bowling 
Bowlingbanerne hos Beach Bowl er de mest moderne af sin slags på vestkysten. Resultaterne vises på fladskærme, og I styrer selv slagets gang ved hjælp af brugervenlige touchscreens. 

På de 12 baner i centret er der mulighed for at sætte bander op langs siderne, når børnene spiller med, og om aftenen i weekenderne står den på Midnight Power Bowling, hvor der er mulighed for at vinde drinks i baren.

Legeland 
For de mindste har Beach Bowl et stort legeland, som er opført med stort fokus på, at det skal være sikkert for børnene at lege i legelandet.

Børn og barnlige sjæle er også garanteret gode oplevelser, når de prøver den imponerende superjumper, plasker i vand inde i de store waterballz eller forsøger sig mod hinanden i de små, hurtige bumber cars.

Restaurant
Der er også mulighed for at se fodbold og andre sportsgrene på storskærm i den hyggelige sportscafé.

Beach Bowl er for hele familien, og når I er trætte efter mange timers sjov i centret, kan I slutte dagen af med en stor, rød bøf og et godt glas vin i Beach Bowls udmærkede restaurant. 

Se video: Størstedelen af Beach Bowl i Søndervig totalt …

Se video: Størstedelen af Beach Bowl i Søndervig totalt udbrændt – efterslukningen fortsat i gang | dbrs.dk

3. mar. 2022 — Søndervig kl. 2246: Stor bygningsbrand i bowlingcenter/restaurant. Ikke meldinger om tilskadekomne. Politi og brandvæsen arbejder på stedet.

Da brandfolkene ankom ved 23-tiden onsdag aften, stod flammerne allerede op gennem taget; det lykkedes dog at redde Steakhouse og to mødesale.

Beach Bowl A/S | Søndervig – Facebook

Restaurant og takeaway i Søndervig – Lalandia

Nu står Lalandia Søndervig klar til at hjælpe efter voldsom brand

Beach Bowl-direktør berørt over ansattes usikre fremtid: Nu står Lalandia Søndervig klar til at hjælpe efter voldsom brand

Flere af de ansatte på det nedbrændte Beach Bowl skal nu på jagt efter et nyt arbejde, men de behøver ikke nødvendigvis at kigge alt for langt væk. Skråt over vejen står Lalandia Søndervig nemlig klar med åbne arme til at ansatte nye folk.

Ferieområde i flammer – bowlingcenter og legeland på vej til …

Ferieområde i flammer – bowlingcenter og legeland på vej til at brænde ned – TV 2

En stor bygning med et legeland og et bowlingcenter i et ferieområde i Søndervig står ikke til at redde.

Keywords: søndervig bowling restaurant